Water en ijs

Therapeutische massage

 

Cranio Sacraaltherapie

Cranio Sacraaltherapie is een zachte manuele therapievorm, waarbij gewerkt wordt met het ritme van het hersenvocht. Dit ritme is overal in het lichaam voelbaar en wordt beschouwd als de ‘ademhaling’ van hersenen en zenuwstelsel.

Emotionele spanning kan een verstoring van dit natuurlijke ritme veroorzaken. Door specifieke delen van je lichaam aan te raken, zoals je hoofd, wervelkolom en bekken, wordt de balans van je lichaamsenergie hersteld.

Cranio Sacraaltherapie helpt je bij het herkennen en loslaten van stress-en pijnpatronen en heeft een positief effect op het immuunsysteem.

 

Hot stone massagetherapie

Een hot stone massage is een massage met warme basaltstenen. Basalt is een hard, ijzerhoudend vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. De stenen houden daardoor de warmte goed vast. De warmte en de druk van de stenen dringen diep door in je spieren en worden toegepast op specifieke acupressuurpunten.

Hot stone massage helpt afvalstoffen af te voeren, stimuleert de werking van je organen, vermindert spanningen en stress en brengt je lichaam in balans.